56e132d412e5bc41043d002283f72f55.jpg

De group Lamy

30 jaar ervaring in vastgoed en vrije tijd

Voorstelling van de Group Lamy

Reeds dertig jaar ontwerpt, bouwt, verkoopt en beheert de Group Lamy meer dan 2500 huizen op toeristische sites. De firma bouwt ook privéwoningen. Daarbij gaan architectonische originaliteit, comfort en rendement hand in hand.

De Group onderscheidt zich door haar economisch model, dat toerisme en vastgoed vervoegt. Door haar visionaire aanpak van het vastgoed kent de Group sinds zijn ontstaan een gestage groei.

 

De zes speerpunten van de groep

Huizen van hoge standing

Huurinkomsten

Vakantie-verblijven

Financierings-faciliteiten

Beheer zonder zorgen

Fiscale voordelen

Een onontkoombare speller…

De Group Lamy verschaft aan de toekomstige eigenaars en investeerders in de vrijetijdsector & vastgoed de garantie van een ervaren bouwbedrijf.

Het concept van de Group Lamy “van het bouwbedrijf naar de investeerder zonder tussenpersonen”, is geschraagd op drie beroepen: de bouw van vastgoed bestemd voor de directe verkoop, het verhuur of toeristische uitbating, directe commercialisering in een voor de aankoper financieel voordelig kader, alsook het huurbeheer en het beheer van de toeristische sites heel het jaar lang in samenwerking met de belangrijkste Europese touroperatoren. Onze know how betekent voor de investeerder garantie van kwaliteit en beroepsernst.

Bewust van de belangrijke milieu-uitdagingen voor onze planeet, heeft de Group Lamy deze inzet geïntegreerd in zijn economisch model. Door zich in te schrijven in de logica van de duurzame ontwkkelling neemt de Group zijn verantwoordelijkheid voor de bescherming van het milieu op.

 


 

José Lamy

De Group Lamy :
Een man, een familie, een team,

De Heer José Lamy, grondlegger van de Group Lamy, bijgestaan door zijn echtgenote Irène en zijn zoon José en Michel, heeft in dertig jaar een Florissant bedrijf opgebouwd, actief in de vrijetijdsector en het vastgoed.

Het succes van de Group Lamy is het werk van een team ten dienste van haar klanten. Kiezen , in het kader van uw toekomstige vastgoedinvestering voor de Group Lamy verschaft de zekerheid van een ervaren bouwbedrijf, met grote zorg voor kwaliteit, esthetiek, de juiste implanting van uw goed en dat alles tegen een buitengewoon concurentiële prijs.

 


Van het bouwbedrijf naar de koper
zonder tussenpersonen

Bouw van vastgoed

Bouw van vastgoed

Bouw van vastgoed voor verhuur of toeristische uitbating in Frankrijk. Verwezenlijking, geheel naar de wens van de toekomstge eigenaar, van eensgezinswoningen op bouwpercelen eigendom van de Group Lamy in België.

La commercialisation directe

Directe commercialisering

De Belgische en Franse bedrijven Lamy garanderen aan iedere klant – en zonder tussenpersonen- het ontwerp en de directe verkoop binnen het kader van een financieel en fiscaal gunstig regime.

Huurbeheer & Beheer van de sites

Huurbeheer
& Beheer van de sites

L’Ami Soleil beheert de vakantiehuizen & de huur voor vakantieverblijven in de verschillende domeinen. Een bijkomend en belangrijk voordeel is de bewaking van de domeinen het ganse jaar door, alsook het onderhoud van de gemeenschappelijke en private groene zones.